Pentru comenzile de peste 250 RON (TVA inclus) livrarea se efectuează in mod GRATUIT oriunde in tară.
Piesele, prezentate în oferta noastră, sub format electronic, sunt exprimate în moneda naţională LEI si conţin TVA. Aceste putând fii achiziţionate direct din stoc, cât şi la comandă.

Pentru o identificare corectă vă rugăm să ne comunicaţi, după caz, codul electromotorului, alternatorului sau codul piesei.

Ne puteţi contacta direct la numerele de telefon din secţiunea Contact. Echipa noastră se va ocupa de cererea dumneavoastră in cel mai scurt timp. Această este cea mai rapidă metodă.

Ne puteţi contacta online pe id-urile de suport specificate la secţiunea contact. Această metodă este de asemenea rapidă si utilă in cazul în care nu ne puteţi contacta telefonic.

Confirmarea comenzile si comunicarea preţului se va face telefonic pentru eliminarea oricărei confuzii in selectarea reperului potrivit pentru maşina dumneavoastră. Aceasta metodă este utila mai ales pentru cererea de informaţii în afară programului de lucru.

Livrarea pieselor se poate efectua, la cererea dumneavoastră, prin intermediul curieratului rapid, Urgent Cargus sau Fan Courier, la adresa comunicată telefonic la centrul nostru de comenzi.

Condiţii de livrare:

Livrarea comenzile se face, in termen de 24 de ore la adresa specificată de dumneavoastră prin firma de curierat. Dacă termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, vânzătorul va anunța cumparatorului termenul estimat pentru finalizarea livrarii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producătorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pâna la livrare.

Vă rugăm că la primirea coletului să verificați cu atenție piesele primite. Sesizările referitoare la integritatea sau conținutul coletelor se vor face în momentul livrării prin redactarea obligatorie a unui proces verbal constatator in prezența curierului. Orice reclamație ulterioară va fi extrem de greu de soluționat, deoarece firma de curierat nu va putea fi trasa la răspundere.